Zomervakantie

Het schooljaar 2023 – 2024 zit er weer bijna op!

Wij zijn vanwege de zomervakantie van maandag 8 juli tot en met zondag 18 augustus niet bereikbaar. Indien je een mail hebt verstuurd of een contactformulier hebt ingevuld, zullen wij deze na de vakantie beantwoorden. 

Dit schooljaar was een jaar waarin we als Autisme Steunpunt veel scholen hebben ondersteund bij het geven van onderwijs aan leerlingen met autisme. Want dat dit soms een uitdaging kan zijn, dat is bekend. 

Een paar hoogtepunten uit ons schooljaar

  • Het AutismeBelevingsCircuit blijft een heel mooie workshop om zelf te ervaren hoe iemand met autisme de wereld om zich heen ziet. We hebben deze workshop inmiddels bijna 40 keer mogen verzorgen.
  • Het evenement ‘Talent dat boeit!’ in de Autismeweek waar we ruim 200 mensen mochten verwelkomen die zich betrokken voelen bij mensen met autisme. Samen met het SVA
  • Deze vernieuwde website.
  • En natuurlijk alle leerlingen met autisme met wie we kennisgemaakt hebben. Dit waren er veel, heel veel in dit schooljaar. Allemaal leerlingen met hun eigen talenten en uitdagingen, hun eigen verhalen. We hopen dat we voor hen net dat zetje in de goede richting hebben kunnen geven.

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie toe. Vanaf 19 augustus staan we weer voor jullie klaar om er een goed schooljaar van te maken, met alle leerlingen met autisme!