<< Samen werken aan ontwikkeling, vaardigheden en perspectief >>
Dana van den Dungen

We gaan weer live! Terug naar alle artikelen

Wat hebben we veel geleerd als het gaat om webinars, online overleggen en andere digitale mogelijkheden. Maar we hebben het directe contact met jullie zeker gemist. Het persoonlijke gesprek voor, tijdens of na een lezing of workshop, de onderlinge uitwisseling. 

Daarom hebben we besloten dat iedereen komend jaar weer live welkom is bij onze lezingen. We hebben er zes gepland. Ook staan er twee Autisme Belevings Circuits gepland en we bieden de Blended Learning cursussen Met autisme in het basisonderwijs’ en ‘Met autisme in het voortgezet onderwijs’ aan. Dus kijk wat er mogelijk is en schrijf je in.

Maar wellicht wil je één van de bovenstaande activiteiten voor je eigen team, wil je een maatwerk studiedag(deel) of tóch een webinar. Thema's als aandacht voor autisme en executieve functies kunnen heel goed passen in de activiteiten die je als school wilt ondernemen vanuit het Nationaal Programma Onderwijs. Bij ons aanbod kun je vinden wat we voor je kunnen betekenen. Samen kijken we hoe we passende professionalisering kunnen geven aan je team.

In deze nieuwsbrief vind je tevens meer over ons aanbod en de cursus ‘Gedrag van leerlingen met autisme beter begrijpen’ die we voor E-Wise hebben ontwikkeld. 

Team Autisme Steunpunt Zuidoost-Brabant

www.autismesteunpunt.nl

Wil je deze nieuwsbrief graag in je mailbox ontvangen? Klik dan op Subscribe. 

Klik hier voor de browservariant.