Autismeweek 2019 'Autisme laten we wel zijn'

*reserveren niet meer mogelijk *

"Autisme, laten we wel zijn!"

Wij organiseren vanwege de Autismeweek 2019* wederom samen met Spectrum Brabant, Fontys OSO en Fontys ICT wederom een inspiratie-/ kennis en ontmoetingsmoment rond autisme. Wij zijn heel blij dat Judith Visser en Bianca Toeps als gastsprekers een keynote gaan verzorgen. Van beide personen kun je ter plaatse hun boek kopen. Daarnaast hebben we vier inspiratiesessies gepland. 

De avond is vrij toegankelijk (gratis!) waarbij Igluu hun zalen aanbiedt, een mooi voorbeeld van samenwerken!. Parkeerkosten en consumpties zijn voor eigen rekening. Let op! Inschrijven verplicht. Bestel je tickets hier!

Heb je interesse in de mogelijkheden om jouw organisatie met een sta-tafel-stand te promoten (€30)? Mail dan aan autisme@fontys.nl voor de voorwaarden en mogelijkheden!

*2 april: Werled Autisme Dag. In Nederland is er rondom deze datum ieder jaar een Autismeweek. Dit jaar vindt de week van 30 maart t/m 6 april plaats met als thema: Autisme werkt! Door het hele land zijn er allerlei activiteiten die je kunt vinden op www.autismeweek.nl.