6 april: avondevenement: Kijk-je over de grens

Het Samenwerkingsverband Autisme Zuidoost Brabant, Fontys OSO, Steunpunt Autisme Zuidoost Brabant en Fontys ICT slaan de handen weer ineen!

We mogen jullie weer live ontvangen!

Op woensdag 6 april van 19:15 tot 21:30 uur is iedereen welkom bij Igluu (midden in Eindhoven). Het evenement heet ‘Kijk-je over de grens!’ 

Op het hoofdpodium nemen Magali de Reu, Martine Mussies en Jeroen Dewinter jullie mee in hun verhaal. Judith Ros, het project Buitengewoon jezelf en Autismepunt geven presentaties/houden gesprekken in de zijzalen. Er is ook een informatiemarkt, waar sommige sprekers hun boek signeren en verkopen. 

Magali schreef in 2021 het boek ‘Aut of the box’ over haar leven als vrouw met de diagnose autisme. Daarnaast verzorgt ze podcasts getiteld ‘Autcast.’ 

Jeroen werkt als hoofdbehandelaar bij Dagbehandeling Autisme van de GGzEindhoven en is als onderzoeker verbonden aan de universiteit van Tilburg. Hij onderzoekt en publiceert over thema’s rondom autisme en seksualiteit en over genderdiversiteit. 

Martine is een slimme, creatieve, muzikale vrouw met autisme met een zeer brede interesse, waar ze anderen graag deelgenoot van maakt. 

Judith schreef het boek ‘Door het oog van een autist’. 

Inschrijven voor de avond kan via deze link. De entree is gratis, drankjes zijn voor eigen kosten. 

Graag tot 6 april!

 

*2 april is Autism awareness day. In 2007 uitgeroepen door de Verenigde Naties. In Nederland organiseert de NVA een autismeweek.  In die week wordt veel rondom autisme georganiseerd. Kijk voor een overzicht van de activiteiten op www.autismeweek.nl. Dit jaar is het thema ‘Grenzen’.