blok_shadow_vervolg.png (698 bytes)

Agenda

21-05-2015 19:00 tot 18-06-2015 21:30

scholing: 'Peuters en Autismespectrumstoornissen' (Afgelast)

Scholing: "Peuters en Autismespectrumstoornissen" De... Lees meer

TELEFONISCH SPREEKUUR

Telefonisch spreekuur: dinsdag en donderdag van 9-12 uur:
06-4705 14 91
(m.u.v. schoolvakanties)
Mailen kan ook.

Laatste nieuws

Nieuw: downloads en ervaringen op de site
Op de site bieden we nu ook ervaringsverhalen en interessante downloads aan.
Nieuwe medewerker: Dana van den Dungen
Binnen het Autisme Steunpunt wisselen we van bezetting. Dana van den Dungen zal het ziekteverlof van Eric Wichers invullen.
Het Autisme Steunpunt en de Samenwerkingsverbanden in Eindhoven en Helmond
Met de wet Passend Onderwijs is de directe financiering van de Autisme Steunpunten vanuit de overheid komen te vervallen. Landelijk betekende dat dat verschillende steunpunten verdwenen. De Stichting Speciaal Onderwijs Eindhoven (SSOE), waar het Steunpunt Zuidoost-Brabant onder valt, wil dat de expertise over autisme en onderwijs behouden blijft en uitgebreid wordt. Daarom blijft zij investeren in het Steunpunt. In een regio waar veel aandacht is voor mensen met ASS, mag dit niet verdwijnen. Zo houdt SSOE met haar scholen en het steunpunt een breed pakket aan expertise op het gebied van autismespectrumstoornissen, bewegen, gedrag en communicatie .
geplande activiteiten tweede helft schooljaar 2014-2015
De tweede helft van het schooljaar is begonnen. Wij willen u graag ondersteunen bij alles wat te maken heeft met het onderwijs aan leerlingen met een autismespectrumstoornis. Wij zetten onze geplande activiteiten nog eens voor u op een rijtje. Mail of bel ons via de contactgegevens op de site om al uw vragen te stellen. Wij bespreken dan graag wat we voor u kunnen betekenen.
> TOON AL HET NIEUWS